INNLAGT: Her er Britney Spears fotografert i april 2018 i Beverly Hills i California. Foto: Valerie Macon / AFP/ NTB scanpix
INNLAGT: Her er Britney Spears fotografert i april 2018 i Beverly Hills i California. Foto: Valerie Macon / AFP/ NTB scanpix

Britney Spears (37) slår tilbake mot rykteflommen

Popstjernen svarer på ryktene tre uker etter at hun ble innlagt på en psykiatrisk klinikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For tre uker siden skrev amerikanske medier at popstjernen Britney Spears (37) var innlagt på psykiatrisk klinikk.

Årsaken var at farens sykdom gikk hardt innpå henne, ifølge TMZ.

Faren skal ha fått komplikasjoner etter en nylig operasjon, som han gjennomførte på grunn av en sprukket tarm.

– Alt er bra

Siden nyheten om Spears' innleggelsen kom, har det vært stille fra den amerikanske popstjernen, men tirsdag kom hun med en melding til fansen.

I en video på Instagram forteller Spears at hun vil gi en hilsen til alle som er bekymret for henne.

«Alt er bra. Familien min har gjennomgått mye stress og angst i det siste, så jeg trengte tid til å ta meg av det. Men ikke bekymre dere, jeg vil komme tilbake veldig snart», sier Spears i videoen.

Ut mot ryktene

På Instagram adresserer også popstjernen alle ryktene som har svirret rundt henne etter innleggelsen.

«Jeg prøver å ta et øyeblikk for meg selv, men alt som skjer gjør det vanskeligere for meg. Ikke tro på alt du leser og hører. Jeg lover at jeg gjør det som er best i denne situasjonen. Jeg er sterk og står opp for det jeg vil», skriver hun på Instagram.

Fansen demonstrerte

Etter at Spears ble innlagt, har fansen hennes vært bekymret for behandlingen hun får. Tidligere denne uken samlet en gjeng fans seg foran et rådhus i Los Angeles og krevde at hun ble skrevet ut, skriver People.

Under demonstrasjonen bar fansen plakater med teksten «Free Britney», ifølge Entertainment Tonight.

Fansen spekulerer på om Spears har blitt innlagt mot sin vilje, men en kilde forteller til People at det var popstjernen selv som bestemte at hun ville få hjelp på en psykiatrisk klinikk.

I Instagram-innlegget hevder Spears at familien hennes og hennes ansatte har fått dødstrusler den siste tiden.

Snakker til fansen

I meldingen til fansen ber popstjernen om ro.

«Deres kjærlighet og engasjement er fantastisk, men det jeg trenger akkurat nå, er ro til å håndtere alle de vanskelige tingene i livet mitt. Hvis dere kan gjør det, så ville jeg vært evig takknemlig», skriver hun.

Dette er ikke første gang Spears har psykiske problemer.

Hun var på toppen av karrieren på 2000-tallet, men dette var et tiår av livet som hun selv har beskrevet som forferdelig. I 2008 fulgte hele verden med da popstjernen fikk en psykisk knekk og ble lagt inn på rehab etter en tøff skilsmisse, og det glattbarberte hodet hennes prydet alle avisforsider.

Etter den psykiske knekken vendte stjernen tilbake til scenen med ny musikk, og senest i fjor sommer var hun på besøk i Norge og holdt konsert på Telenor Arena på Fornebu.

I år skulle popstjernen holde showet «Britney: Domination» i Las Vegas, men en måned før premieren ble det kjent at hun setter showet på pause i ubestemt tid. Årsaken var farens helseproblemer.