Petter og Vendela angrer på leilighetskjøp til 17 millioner kroner

BJØRVIKA (TV 2): Kjendisparet har bestemt seg for å selge Oslo-leiligheten som de kjøpte for 17 millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For en måned siden ble det kjent at kjendisparet Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) har kjøpt en leilighet sammen på Vinderen i Oslo.

Leiligheten ble kjøpt for 17 millioner kroner sommeren 2018, men nå angrer paret på kjøpet.

Dette vil komme frem i andre sesong av parets dokuserie «Vendela + Petter», som sendes på TV 2.

Hittil i sesongen har TV-seerne fått være med på boligjakt og leilighetskjøpet, som skjedde i fjor sommer.

Usikker på beliggenheten

Pilgaard og Kirsebom forteller til TV 2 at de har bestemt seg for å selge leiligheten, før de i det hele tatt har flyttet inn.

Leiligheten skal stå ferdig bygget mot slutten av 2019.

– Den leiligheten hadde egentlig alt vi så etter. Parkeringsplasser, en liten gressplen, vaskerom, walk-in-closet, den lå skjermet til og alt var nytt. Leiligheten så bra ut på papiret, men kort tid etter at vi hadde signert, tenkte vi: «Søren, hva har vi gjort. Skal vi flytte opp dit?». Plutselig ble Vinderen på landet, sier Pilgaard til TV 2.

Det er beliggenheten på Vinderen, som er et strøk i bydel Vestre Aker i Oslo, som er problemet. Paret ønsker å bo nærmere Oslo sentrum.

– Vi følte plutselig at det var kjedelig at vi ikke kunne gå rett ut av leiligheten og handle, gå på kafe og spise på restaurant. Jeg synes ikke det så gøy å alltid bruke bil, og jeg har heller lyst til å gå. Vi har lyst til å bo urbant, sier Kirsebom.

Se intervjuet i videoen i toppen av saken.

Kjøpte for flere millioner kroner

Paret forteller at familie og venner ble overrasket da de plutselig angret på boligkjøpet.

– Familiene våre var nesten i sjokk, da vi først sa at vi hadde kjøpt, så gikk det en liten stund og vi fortalte at vi tror at vi skal selge leiligheten, sier Kirsebom.

BLIR SAMBOERE: Her er Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom fotografert på premierefesten til andre sesong av Vendela + Petter. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures
BLIR SAMBOERE: Her er Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom fotografert på premierefesten til andre sesong av Vendela + Petter. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures

– Jeg skjønner at alle tenker: «Hva er det som skjer, hva har de gjort? Kjøpt et prosjekt til mange millioner, også skal de ikke ha det», sier hun.

Ifølge Se og Hør ble leiligheten kjøpt for 17 millioner kroner. Ukebladet beskriver leiligheten, som er i et sameie, som luksuriøs og moderne. Den er på 180 kvadratmeter og inneholder tre soverom og to bad.

– Nå må vi selge det vi har kjøpt. Det er et fantastisk sted, så for alle som kanskje skal ha små barn og tenker i litt andre baner enn det vi gjør, så er det et hyggelig område, sier hun.

Ser på leiligheter igjen

Nå skal paret ut på leilighetsjakt sammen igjen, og denne gangen ønsker de å finne en bolig i bydelen Frogner.

– Vi har allerede sett på mange leiligheter, og jeg følger med på Finn. Enn så lenge, til vi har solgt leiligheten på Vinderen, må vi avvente litt. Vi skal bruke god tid og ikke slå til med det første denne gangen, sier Kirsebom.

– Vi har ikke noe hast, fordi vi har fortsatt hver vår leilighet. Vi må tenke oss litt bedre om når vi kjøper denne gangen, så vi slipper å ombestemme oss igjen, sier Pilgaard.

Pilgaard eier fra før av en leilighet på Majorstua i Oslo, mens Kirsebom er bosatt i en leilighet på Frogner i Oslo.

Se Vendela + Petter mandag til torsdag på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

.