Petter og Vendela ut mot ryktene: – Trist hvis folk tror på det

BJØRVIKA (TV 2): Kjendisparet Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) får stadig høre rykter om seg selv som gjelder brudd, baby og at hele forholdet er et PR-stunt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har gått to år siden TV-profilen Petter Pilgaard (39) og supermodellen Vendela Kirsebom (52) fant kjærligheten.

Mange trodde først at forholdet var et PR-stunt i etterkant av at de begge var med på Farmen kjendis, men etter flere måneder med spekulasjoner bekreftet de at de var kjærester.

Men ryktene svirrer fortsatt rundt paret. Det forteller de da TV 2 møter dem i forbindelse med at det kommer en ny sesong av dokuserien «Vendela + Petter».

– Det går stadig rykter om at det er slutt og at forholdet bare er et PR-stunt. Det har også gått rykter om at Vendela er gravid, sier Pilgaard.

– Folk sier det ene og det andre, og det er trist hvis folk skal tro på alle slike rykter. Heldigvis vet vi sannheten, og hvis noen lurer på noe, så får dere bare spørre oss, sier Pilgaard videre.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

– Er ikke gravid

Pilgaard og Kirsebom forteller at de har det veldig fint sammen som kjærestepar, og de kan samtidig avkrefte at de venter barn.

– Jeg har lagt på meg litt, men jeg er ikke gravid. Det er det som er greia, sier Kirsebom og ler.

– Hvordan er det å høre slike gravid-rykter?

– Jeg synes selvfølgelig det er ganske morsomt. Det var en gang det kom en slik kommentar, og da tenkte jeg: Nå må jeg begynne å trene igjen. Når man er forelsket og har fått kjæreste, så legger man ofte på seg noen kilo, så det har jeg sikkert gjort, sier hun.

KJÆRESTER I TO ÅR: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Foto: Marit Grøtte/TV 2
KJÆRESTER I TO ÅR: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Foto: Marit Grøtte/TV 2

– Nei, man må kose seg. Det er mye bedre å ha noen kilo for mye. Det er bare deilig, det. Det er et tegn på at man nyter livet, skyter Pilgaard inn.

Paret har tidligere uttalt at de ikke ønsker å få barn sammen. Vendela har to voksne døtre fra et tidligere forhold.

Leser ikke negative kommentarer

Kjæresteparet tar alle ryktene rundt deres forhold med knusende ro, forteller de.

– Jeg tror folk gjør seg selv en stor tjenesten ved å klare å gi litt mer F og ikke bry seg så mye om hva andre folk tenker og mener, sier Pilgaard.

For det meste er det kun hyggelig respons de får i sosiale medier, og de få meldingene som ikke er trivelige, styrer de unna. Pilgaard forteller at han ikke leser kommentarer på sosiale medier og diskusjonsforum som Jodel.

– Det vakreste som kan skje mellom to mennesker, er at man er forelsket, og jeg skjønner ikke at folk kan kritisere det. Tydeligvis gjør folk det likevel, men jeg leser det ikke. Ikke alle synes det vi holder på med er kult, men vi kan ikke gjør alle til lags, sier han.

– Man må ikke bry seg om det. Vi vet hva vi har og hva vi vil, og resten spiller ingen rolle, sier Kirsebom.

Blir samboere

Nylig ble det klart at kjendisparet blir samboere. De har kjøpt en leilighet på Vinderen i Oslo til 17 millioner kroner, som skal være ferdig bygget i slutten av 2019.

– Det er gøy og spennende å bli samboere, sier Kirsebom.

– Nå har vi bodd en del sammen, så du vet at jeg er dårlig på å ta ned det øverste dolokket, at jeg lar klær ligge på gulvet og glemmer å tørke søl rundt vasken. Men jeg regner med at vi skal overleve det, sier Pilgaard spøkefullt.

Pilgaard eier fra før av en leilighet på Majorstua i Oslo, mens Kirsebom er bosatt i en leilighet på Frogner i Oslo. De to siste årene har de tilbrakt mye tid hos hverandre, selv om de ikke har vært offisielt samboere.

– Jeg føler ikke at vi har ventet så veldig lenge med å flytte sammen. Egentlig har det gått ganske kjapt. Vi har alltid drømt og pratet om å flytte sammen, men det har ikke vært noe hast, siden vi har to fine leiligheter og er masse sammen. Jeg elsker å være hjemme hos Petter, sier Kirsebom.

Ny sesong

Like etter at de ble kjærester i 2017, fikk TV-seerne et innblikk i det ferske forholdet deres gjennom TV 2-serien «Vendela + Petter».

Nå er det klart for andre sesong av dokuserien, og paret mener at denne gangen er innholdet enda mer personlig. TV-seerne får se hvordan hverdagen til paret er, med både jobb, boligjakt, kjendisfester og reiser.

– Vi møttes foran kamera og vi elsker å jobbe og være sammen, så det er ikke så veldig rart å slippe TV-seerne inn i privatlivet. Vi er begge vant til å jobbe foran kamera fra tidligere. Det er et godt team bak kamera, og vi stoler på hverandre, så de blir som en del av familien, sier Kirsebom.

Paret har ikke noe problem med å fungere som både kjærester og kolleger, forteller de.

– Det er veldig gøy å jobbe sammen, selv om man er kjærester. Det er et eller annet med den energien vi har sammen som fungerer, sier Kirsebom.

– Jeg synes vi klarer det veldig fint, fordi vi liker å være sammen. Vi jobber mye hver for oss også, så vi går ikke oppå hverandre, sier Pilgaard.

I tillegg til å være aktuelle med ny sesong av sin dokuserie, jobber paret for tiden med andre TV-prosjekt, et felles foredrag og flere arrangement i sommer, kan de avsløre.

Vendela + Petter har sesongpremiere mandag 22. april kl. 21.30 på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

.