John Arne Riise avslører overraskende fremtidsønske

God kveld Norge (TV 2): Den kommende firebarnsfaren John Arne Riise (38) forteller om hvor han ønsker å være om et par år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I det nye TV 2-programmet Familieduellen skal John Arne Riise konkurrere med slekta for å vinne 50.000 kroner de kan gi til et veldedig formål.

I den forbindelse fikk God kveld Norge intervjuet fotballprofilen om fremtidsplanene.

Fra India til Drammen

Da Riise og kona Louise Angelica (29) deltok på Bloggerne på TV 2, kunne seerne følge dem gjennom mange reiser.

Det startet i Kypros. Deretter gikk veien videre til New Dehli i India, før han vendte snuten hjemover mot hjembyen Ålesund, hvor han annonserte at han skulle legge opp som fotballspiller.

Han gjorde comeback i den indiske klubben Chennaiyin FC i 2016.

Riise har lagt fotballskoene på hylla og paret bygger nå hus i Drammen. Kona til Riise er i full sving med det nye husprosjektet, samtidig som en liten gutt er på vei.

– Vi gleder oss. Det er klart. For Louise sin del blir det hennes første barn. Så det er utrolig for henne, og for oss sammen, sier John Arne Riise til God Kveld Norge.

Dette blir Riises fjerde barn.

Moren til fotballprofilen gleder seg også stort til et nytt barnebarn.

– Altså, det er mitt barnebarn nummer åtte som kommer nå. Det drar på pengeboka, men det er alltid moro, forteller Berit Riise.

Avslører ny drøm

Fotballambisjonen lever ikke bare gjennom ventende lille Riise-junior, for selv om spillekarrieren er lagt på is, er 38-åringen fortsatt på ballen.

Tidligere i år signerte han med den maltesiske klubben Birkirkara FC, som sportsdirektør.

– Planen og drømmen er selvfølgelig etterhvert å begynne i Norge. Ta over et lag og etterhvert et lag i utlandet også, sier Riise.

Selv om ønske om å trene en norsk klubb har vært kjent i mediene før, har Riise aldri lansert én konkret klubb han ønsker å ta over.

Nå kan Liverpool-profilen røpe at spesielt Strømsgodset i Drammen er en fotballklubb han kunne tenke seg å jobbe med.​​

– Det er vel det som er ganske opplagt, siden jeg bor i Drammen. Akkurat nå har de en veldig god trener der, men det er klart; Godset er absolutt en fantastisk fin fotballklubb det hadde vært veldig gøy å jobbe med.