Ifølge flere amerikanske medier, deriblant E! News, skal forholdet mellom Khloé Kardashian og basketstjernen Tristan Thompson (27) være over.

Sammen har paret datteren True Thompson (10 mnd).

– Utro

Årsaken er angivelig utroskap. Thompson skal etter alt å dømme ha hatt en affære med Jordyn Woods (21).

Woods er bestevenninnen til Khloés halvsøster, Kylie Jenner.

Cleveland Cavaliers-spilleren skal senere ha hevdet sin uskyld i Tweet som nå er slettet.

– Hun trenger ikke lenger å tenke på hva Tristan driver med sånn som hun pleide å gjøre. Å være en god mor for True er alt hun bryr seg om, og det er hennes høyeste prioritet, sier en anonym kilde til E! News.

Avslørt av overvåkingsvideo

I april i fjor var også Kardashian og Thompsons forhold hovedoppslag i amerikanske medier.

I en overvåkingsvideo publisert av TMZ, kunne man se 27-åringen og tre andre damer hygge seg, og videoen viste både kyssing og intime berøringer. Khloé var da tre måneder på vei med parets datter.

I kjølvannet av utroskapsskandalen ble Thompson buet av banen og senere benket. Han ble også bombardert med hatkommentarer og trusler fra illsinte Kardashian-fans.

I ettertid ble småbarnsmoren både hyllet og hetset for sitt valg om å bli værende hos Thompson.

Turbulent kjærlighetsliv

Det har også tidligere vært store oppslag om Khloés kjærlighetsliv. Hun giftet seg med Lakers-stjernen Lamar Odom (38) i 2009, men etter fire år sprakk idyllen og paret gikk hvert til sitt.

Årsaken skal ha vært Odoms tunge rusmisbruk og utroskap. I 2015 ble han funnet livløs av to prostituerte på et bordell i Nevada. Basketballspilleren tok angivelig en overdose på sex-dopet «Herbal Viagra», og lå lenge i koma med hjertesvikt.