Carina Dahl flytter inn på Torpet kjendis

STANGE (TV 2): Artist Carina Dahl (33) er den tredje deltakeren som skal konkurrere på Torpet kjendis.

Tidligere har kunstner Aune Sand (52) og blogger Kristin Gjelsvik (32) flyttet inn på Torpet kjendis.

I fredagens episode av Torpet kjendis på TV 2 Sumo ankommer artist Carina Dahl (33) også, og dermed er årets Torpet-trio komplett.

Se Torpet kjendis på TV 2 Sumo.​​

På den lille husmannsplassen på Stange skal deltakerne kjempe om en plass på Farmen kjendis. De som taper tvekampen på Farmen kjendis-gården havner også her, og de skal konkurrere mot Aune, Kristin og Carina.

Vokst opp backstage

TV 2 besøkte Torpet kjendis like etter at innspillingen startet i fjor sommer, og da var Carina overveldet over alle arbeidsoppgavene.

– Det er mye arbeid å gjøre. Vi har kyr å melke, hønene legger egg, vi må fylle på vann og mat til dyrene, og vi har en urtehage som skal tas vare på. Og alt må gjøres for hånd, sier Carina til TV 2.

– Jeg har vokst opp backstage, så har ikke noe forhold til gårdsdrift eller dyr, sier hun.

Se intervjuet med Carina i videoen i toppen av saken.

TORPET KJENDIS-TRIOEN: Blogger Kristin Gjelsvik, kunstner Aune Sand og artist Carina Dahl. Foto: Alex Iversen/TV 2
TORPET KJENDIS-TRIOEN: Blogger Kristin Gjelsvik, kunstner Aune Sand og artist Carina Dahl. Foto: Alex Iversen/TV 2

Utfordringer

Som datter av Morten Dahl fra heavy metal-bandet TNT, har Carina praktisk talt vokst opp i rampelyset. Hun har jobbet som modell, og hun har de siste årene satset på en artistkarriere.

Nå er glitter og glamour byttet ut med melking og spaing av møkk, og hun har allerede oppdaget en del utfordringer med tilværelsen.

– Hele pakka er en utfordring. Vi har ikke strøm eller vann, ikke speil en gang, og ingen toalettartikler. Det å sette seg inn i den nye hverdagen er en stor utfordring, sier hun.

Allergisk mot konflikter

Før hun gikk inn på gården, var Carina redd for at det skulle bli vanskelig å forholde seg til de andre deltakerne.

– Jeg er allergisk mot konflikter, drama og krangling, så jeg var livredd for å treffe kranglefanter her. Men det er de absolutt ikke. Det er bare hyggelig, og vi storkoser oss. Vi har allerede tømt likørflaska i baren, ler hun.

– Vi får håpe idyllen varer!

Carina er fornøyd med sine to samboere på Torpet kjendis.

– Aune er en fin fyr. Vi tuller masse sammen, og vi har samme halvgrove humor. Jeg og Kristin er lik på mange måter. Vi er begge guttejenter som liker å ta i et tak, sier hun.

MYE ARBEID: Carina hadde ingen gårdsefaring før hun flyttet inn på Torpet kjendis. Aune Sand har mer kunnskap, etter én uke på fjorårets Farmen kjendis. Foto: Alex Iversen/TV 2
MYE ARBEID: Carina hadde ingen gårdsefaring før hun flyttet inn på Torpet kjendis. Aune Sand har mer kunnskap, etter én uke på fjorårets Farmen kjendis. Foto: Alex Iversen/TV 2

Reality-erfaring

Trønderen Carina har deltatt i flere TV-program innen realitysjangeren tidligere, som Masterchef, Big Brother og 71 grader nord.

Hun håper at Torpet kjendis-deltakelsen kan gi musikken hennes mer oppmerksomhet.

– Når jeg deltar i et TV-program, så merker jeg at det drar på musikken min. Og det er derfor jeg gjør TV, fordi jeg vil at musikken min skal være i fokus. Men det er kult at man kan være både musiker, modell, blogger og kunstner, og samtidig være med på TV-konsepter som underholder folk, sier hun.​​

Forrige uke ble det klart at Carina er en av ti artister som deltar i årets Melodi Grand Prix. Med låten «Hold Me Down» deltar hun i MGP for tredje gang.​

Se Farmen kjendis mandag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Torpet kjendis mandag, onsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo. ​​​​