Kristin Gjelsvik (32) er ny Torpet kjendis-deltaker

STANGE (TV 2): Bloggeren Kristin Gjelsvik skal holde Aune Sand med selskap på Torpet kjendis.

I årets sesong av Farmen kjendis skal også Torpet kjendis sendes på TV 2 Sumo.

På en liten husmannsplass på Stange havner deltakerne som har røket ut av Farmen kjendis, og der har de muligheten til å kjempe seg inn igjen på gården.

Se Torpet kjendis på TV 2 Sumo.

Men på Torpet kjendis er det flere som vil kjempe om en plass på Farmen kjendis, og fra start finnes det allerede noen deltakere der.

Kunstner Aune Sand (52) var førstemann som ankom Torpet kjendis. Etter et døgn alene, får han besøk av en annen deltaker:

Bloggeren Kristin Gjelsvik (32) ankommer Torpet kjendis i onsdagens episode på TV 2 Sumo.

Unik mulighet

Kristin Gjelsvik er kjent som blogger, TV-profil og samfunnsdebattant. Hun ble først kjent for det norske folk da hun deltok i realityserien Paradise Hotel i 2012.

TV 2 besøkte Torpet kjendis like etter at innspillingen startet i fjor sommer, og da fortalte Kristin at hun gledet seg til å oppleve noe nytt.

– Jeg måtte bare si ja til dette, som er en unik mulighet til å gå tilbake i tid og leve som de gjorde for hundre år siden. Jeg elsker alt som er gammeldags, sier hun.​

Kristin var glad da hun så hvem hun skulle dele gårdstida med.

– Aune er en legende. Han er noe helt annet enn de jeg har møtt tidligere, så det var stas at han ventet på meg da jeg kom inn, sier hun.

Se intervjuet med Kristin i videoen i toppen av saken.

DUO: Aune Sand ankom Torpet kjendis først, og dagen etter kom Kristin Gjelsvik til den lille husmannsplassen. Foto: Alex Iversen/TV 2
DUO: Aune Sand ankom Torpet kjendis først, og dagen etter kom Kristin Gjelsvik til den lille husmannsplassen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Spiser ikke kjøtt

Torpet kjendis ligger rett ved siden av Mjøsa på Stange, og her har kjendisene et lite hus til å bo i, en hoggestabbe for ved, båt, badeplass og et lite fjøs med to kyr og noen høns.

Kristin er veganer, noe som betyr at hun ikke bruker eller spiser produkter som kommer fra dyr. Det er derfor én ting som kan bli et stort problem for henne på Torpet kjendis:

– Dersom det blir snakk om slakting, så setter jeg ned foten. Det skjer ikke – ikke på min vakt. Det er så unødvendig, for man kan fint overleve uten å spise dyr. Da får jeg være overbevisende og grine meg til at vi slipper det. Jeg tar i hvert fall ikke del i det, da rømmer jeg og stikker ut på Mjøsa, sier hun.

Bloggeren tror ikke det blir noe problem å være veganer på Torpet kjendis.

– Jeg lider ingen nød. Her er det masse grønnsaker jeg kan spise, og om det så bare blir poteter, så er det greit, sier hun.​

VEGANER: Kristin spiser ikke kjøtt og andre matvarer som kommer fra dyr, så hun henter maten sin fra grønnsaksåkeren på Torpet kjendis. Foto: Alex Iversen/TV 2
VEGANER: Kristin spiser ikke kjøtt og andre matvarer som kommer fra dyr, så hun henter maten sin fra grønnsaksåkeren på Torpet kjendis. Foto: Alex Iversen/TV 2

Ærlig

Kristin er kjent som en sterk stemme i samfunsdebatten om bloggeres ansvar når det gjelder blant annet kroppspress og kosmetiske operasjoner.

Hun kommer ikke til å være redd for å si sin mening på Torpet kjendis heller.

– Jeg er ærlig om mine meninger, og da snakker jeg ganske høyt. Jeg er åpen, og jeg har ikke problemer med å fortelle om ting fra mitt liv. Men det vil ikke oppstå situasjoner der jeg skal være en kjip bergenser og være ekkel. Slik er jeg ikke som person, sier Kristin.

Se Farmen kjendis mandag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Torpet kjendis mandag, onsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo. ​​​​