TAPTE TVEKAMPEN:

Christer er ute av Farmen kjendis – la igjen et hemmelig brev på gården

TANGEN (TV 2): Christer Rødseth (28) tapte tvekampen mot Erik Anders Sæter (22).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var kokk Christer Rødseth (28) som måtte forlate Farmen kjendis i søndagens episode.

Tvekamp-motstanderen Erik Anders Sæter (22) ble for sterk i saging. Etter ett minutt og 31 sekunder var Erik ferdig med alle de fire stokkene, mens Christer lå et stykke bak.

– Det suger å ryke ut nå. Jeg hadde et mål om å komme mye lenger enn dette, sier Christer til TV 2 like etter tapet.

Kokken, som er kaptein på det norske kokkelandslaget, fikk tre uker på Farmen kjendis-gården.

Se intervjuet med Christer i videoen i toppen av saken.

Gjorde et feil valg

Christer mener at han ikke kunne gjort noe annerledes for å gå seirende ut av tvekampen.

– Erik har mer energi enn meg når det kommer til eksplosivitet. Han ligger som et dovendyr hele dagen, også bruker han kruttet av og til. Erik hadde en god dag, sier han.

Det kom ikke uventet på Christer at han ble valgt som andrekjempe av Erik.

– Jeg visste at Erik kom til å ta meg som andrekjempe. Jeg ville valgt han også. Selv om han er doven og lat, så er han smart og eksplosiv når det gjelder, så jeg visste at han var en stor konkurrent, sier han.

– Er det noe du kunne gjort annerledes?

– Jeg kunne ligget mer i solen sammen med Erik og samlet energi. Jeg valgte jo grenen selv, og det var åpenbart at jeg tok feil valg. Jeg skulle tatt kunnskap likevel, sier Christer.

BITTER KAMP: Christer tapte mot Erik i saging. Nå mener han at han burde valgt kunnskap isteden. Foto: Alex Iversen / TV 2
BITTER KAMP: Christer tapte mot Erik i saging. Nå mener han at han burde valgt kunnskap isteden. Foto: Alex Iversen / TV 2

Skrev et hemmelig brev

Christer forteller at han tok et spesielt farvel med de to beste vennene hans på gården, nemlig radioprogramlederen Mina Hadjian (43) og den tidligere modellen Kathrine Sørland (38).

– Det ble et ekstra, lite farvel. Jeg skrev et brev til dem, som de kan lese når jeg har reist min vei. Det var et kjærlighetsbrev. Jeg skrev at jeg gleder meg til å se dem når vi er ferdige her og de kommer tilbake. Og jeg skrev ned telefonnummeret mitt, slik at de kan ringe meg når de er ferdige, sier han.

Mina og Kathrine var hans lille allianse inne på realitygården.

– Det er hundrevis av allianser her inne. Men jeg kan ikke avsløre noe, det er hemmelighetsstemplet informasjon, spøker kokken.

– Mina, Kathrine og jeg skulle hjelpe hverandre med å komme til finaleuka. Men nå ser du hvordan det gikk for meg. Takk skal dere ha, jenter, sier han.

Mener det er en slange på gården

Christer mener at en av damene på gården er en giftig liten slange, og at de andre deltakerne må passe seg for henne.

Hvem han snakker om, kan du se i videoen under:

Lei av sutring på gården

Som kokk har Christer naturlig nok fått ansvar for å tilberede og fordele maten på gården. Det har skapt mye frustrasjon. Det har nemlig vært mye klaging på maten.

– Altså – folk vet hva Farmen går ut på, at det ikke er noe luksusliv. Du spiser dritt, du spiser poteter og bygg. Du fråtser ikke i kjøtt og bearnaisesaus. Likevel sitter alle og sutrer etter kjøtt og mer proteiner, mens jeg forsøker å fordele det utover, sier han.

FORLATER GÅRDEN: Christer måtte reise fra Farmen-gården, men skal videre til Torpet. Foto: Alex Iversen / TV 2
FORLATER GÅRDEN: Christer måtte reise fra Farmen-gården, men skal videre til Torpet. Foto: Alex Iversen / TV 2

Får en ny sjanse på Torpet

Christer reiser nå videre til Torpet kjendis. Han ble overrasket da han fikk beskjeden om at Farmen-eventyret ikke er over ennå.

– Det blir kjempekult! Det er spennende å se hvem som er der. Og nå har jeg fortsatt mulighet til å vinne Farmen – så fett! sier han.

I forrige uke var det Runar Søgaard som røk ut av Farmen kjendis. Like etter tvekamp-tapet fortalte han at han ikke tapte med vilje, men åtte måneder senere hevder han at exiten var iscenesatt.

Runar valgte senere å trekke seg fra Torpet kjendis, etter å ha kalt de andre deltakerne der inne for et freakshow.

Se Farmen kjendis mandag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

​Se Torpet kjendis mandag, onsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo.​​

.