NYE BLOGGER: Pilotfrue, Annijor, Martine Lunde, Funkygine, Caroline Berg Eriksen og Stina.
NYE BLOGGER: Pilotfrue, Annijor, Martine Lunde, Funkygine, Caroline Berg Eriksen og Stina. Foto: TV 2

Skal vi danse-stjerne med i Bloggerne

Martine Lunde er med når Bloggerne er tilbake med en ny sesong.

1. januar 2019 starter en ny sesong med Bloggerne.

Tiende sesong

Det er tiende gang TV 2 kan røpe at det kommer en ny runde med serien, som går på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil.

Det nye medlemmet sier at hun grugleder seg til å se seg selv på TV på denne måten.

– Jeg gleder meg til å være med i Bloggerne. Det blir både morsomt og litt skummelt å dele så mye av hverdagen min. Nå kommer seerne mye tettere på, får møte familien min og vennene mine, og ikke minst følge kjæresteforholdet med Aleksander, forteller Martine Lunde.

Kjent fjes

Lunde er også kjent for å ha vunnet TV 3-programmet Paradise Hotel. Etter seieren eksploderte populariteten hennes i sosiale medier, og Oslo-jenta kan skryte av å ha over 220.000 følgere på Instagram og drøye 16 millioner avspillinger på sine to YouTube-kanaler.

De som ikke følger med på den type reality-TV, ble kjent med henne da hun kom på en meget respektabel tredjeplass i Skal vi danse i år.

I en pressemeldingen skriver produksjonsselskapet at seerne får følge henne i en veldig hektisk høst med mye jobb, være med i kulissene på «Skal vi danse» og når hun i tillegg skal pleie kjæresteforholdet til Aleksander Sæterstøl.

Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård.

Mor uten mammapermisjon

Det er ikke bare for Lunde at det blir en hektisk sesong. For å nevne noe, kan man skrive at Jørgine «Funkygine» Vasstrand skal starte det nye livet som trebarnsmamma; uten mammapermisjon.

Anniken «Annijor» Jørgensen har en spennende høst foran seg med lansering av både egen kleskolleksjon og bok – noe som viser seg å bli litt mer utfordrende enn forventet.

Caroline Berg Eriksen utfordrer seg selv, og bestemmer seg for å prøve seg på teaterscenen.