I februar i år viste Bloggerne-profil Anne Brith Davidsen frem sin nye kjæreste Erik Skaar på den røde løperen under Vixen Influencer Awards.

Paret ble kjent gjennom datingappen Tinder, men i et blogginnlegg publisert mandag kveld forteller Davidsen at forholdet nå er over.

– Jeg må bare fordøye alt. Det er veldig sårt, sier hun da TV 2 ringer tirsdag morgen.

Davidsen skriver at hun fortsatt elsker Skaar over alt på jord, og at hun ønsker ham alt godt.

«Det er utrolig vanskelig for meg å fortelle dette. Jeg har vurdert lenge på hvordan jeg skal si det uten at det blir spekulasjoner ut av det», skriver firebarnsmoren.

Videre forteller 43-åringen at hun og Skaar ikke var kompatible med hverandre.

«Det er flere grunner til dette bruddet, men jeg vil ikke utdype, da det er flere enn oss to som er involverte», forklarer hun videre.

Skulle bli samboere

Da TV 2 møtte paret i april, fortalte de at de hadde tanker om å snart bli samboere. Den gang var Davidsen både enig og uenig i at forholdet mellom de to hadde gått fort frem.

– Det føles riktig, så da er det ikke noe vits i å vente. Vi har det veldig bra sammen, og vi må ikke følge et visst skjema. Men samtidig trenger vi å være sammen en sommer, en høst, en vinter og ei jul, og vi trenger å bli kjent på alle merkedagene, sa hun den gang.

Aldersforskjell

Da de viste seg sammen for første gang, var aldersforskjellen mellom dem et tema. Paret sa da at de ikke brydde seg om at aldersforskjellen ble diskutert.

– Jeg tenker ikke over alderforskjellen i hverdagen i det hele tatt. Om jeg hadde vært en mann, hadde noen tenkt på det da? Hadde det vært et tema da? Man blir satt i bås med en gang og plassert sammen med Linni og Vendela, sa hun til TV 2.