Det ble stor ståhei da Sophie Elise Isachsen valgte å trekke seg fra Skal vi danse.

En som fikk oppleve dramatikken fra nært hold, var Joakim Kleven.

Han og Sophie Elise har vært samboere og er bestevenner.

– Hun hadde vunnet

Når ei venninne har det så vondt, er det ikke lett å vite hva man skal gjøre, sier Oslo-gutten.

– Det har vært vanskelig å være i det også. Det har vært spesielt vanskelig fordi vi vet hvor mye det betød for henne. Da hun trakk seg, skjønte vi virkelig alvoret. Nå er det viktigste at vi er der for henne.

Han er overbevist om at bloggeren hadde vunnet konkurransen, men han er uansett stolt av at hun gjorde det modne valget å trekke seg.

– Jeg syns det var trist, for Sophie hadde vunnet! Men det handler ikke om å vinne, for hun har vunnet ved å innse at hun har noe å jobbe med.

Mange baller i lufta

Vi møtte Kleven da han både jobbet og deltok på et pressearrangement i Oslo sentrum denne helgen.

25-åringen, som er mest kjent for å være støttespilleren til Sophie Elise i TV 2-serien Sophie Elises verden, jobber også på spreng for å få en karrière bak kamera.

At han er mest kjent for å ha kjente venner, er noe han har et litt ambivalent forhold til.

– Jeg elsker og småhater det litt. Jeg føler at jeg har laget mye som er dritbra bak kamera, som jeg er veldig stolt av, sier han, og fortsetter:

– På en annen måte har jeg ingenting imot det. At jeg har fått lov til å være med på en TV-serie med Sophie... Jeg er jo så heldig. Alt jeg får oppleve! Jeg har null skam over å være «han bloggervennen», sier han lattermildt.