Kosmetikkgründer og tidligere Playboymodell Linda Johansen (51) slo gjennom som glamourmodell på 90-tallet og ble senere mykpornoredaktør.

Konkurs og nedtur

Senere gjorde hun helomvending og gikk for fullt inn i hudpleiebransjen. Men i 2011 måtte hun slå seg selv konkurs og legge ned sine to skjønnhetssalonger i Oslo.

– Finnes ikke verre enn å være en kjent person når slike ting skjer. Når ting blir veldig vanskelig så har jeg en tendens til å slå mentalt med pisken på ryggen selv. Jeg har hatt dager hvor jeg har grått hver morgen, men siden har jeg bare sett fremover, sier Linda Johansen til God kveld Norge.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.10 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Suksess

Men nedturene er nå snudd til opptur. I år har Linda hatt skjønnhetsproduktene sine på markedet i 10 år, og i 2017 slo selskapet alle tidligere salgsrekorder med en omsetning på 13,4 millioner mot 2,4 millioner i 2016.

Dette året lanserer hun en rekke nye produkter og sikter mot nye rekorder. I tillegg til en krevende hverdag på jobb smiler kjærligheten, Linda Johansen giftet seg for første gang 15.juni i år.

– Det har endelig blitt en stor suksess. Nå som forretningene går bra og jeg i tillegg skal gifte meg, så føler jeg at jeg ikke kan få mer. Jeg har fått alt jeg ønsker meg, og dette er fantastisk, sier Linda.

– Full klaff

Linda trodde aldri hun skulle bli gift, men så møtte hun Timm Wold og ble stormforelsket.

Det er noe helt spesielt å stå brud i en alder av 50 år synes hun. Linda føler seg trygg og selvsikker, og kjærligheten kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt i livet.

– Tim og jeg traff hverandre på en nettdate i 2016. Det var full klaff med engang og alt føltes riktig. Det eneste jeg ville etter daten var å treffe ham igjen, avslutter Linda Johansen til God Kveld Norge.