Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2015 ble tvillingene Vita og Wanda (25) kjente da de begge deltok i Robinsonekspedisjonen på TV 2.

Siden den tid har vi blitt vant til å se de i en litt mer glamorøs setting.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.10 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Tvillingene har sin egen reality-serie på NRK, der seerne har fått komme tett inn på jentenes liv.

Opererte i Iran

I serien er de åpne om kosmetiske inngrep, og kamerateamet ble med til hjemlandet Iran der Vita opererte nesen.

– Vi vil heller være åpne og ærlige om det, sånn at folk som ser oss i serien eller på sosiale medier ikke tenker at vi er født sånn – for det er vi ikke, sier Wanda til God kveld Norge.

– Grunnen til at jeg opererte nesen var også fordi jeg hele tiden hadde fått høre: «Dette er galt med deg», skyter Vita inn.

De får begge spørsmål daglig om hvordan de gikk frem. Selv sier de at de ikke svarer på henvendelsene.

– Det er ikke én gang at jeg har godkjent en sånn melding. Ikke fordi jeg ikke står for det, men fordi jeg ikke skal være grunnen til at du tar en neseoperasjon. Hvis du ønsker det så mye, så får du finne ut av det selv, mener Wanda.

«Neger og hore»

Det er den vanskelig ungdomstiden som gjorde at jentene fikk sin helt egen reality-serie. En tung ungdomstid preget av mobbing bidro til at de la seg under kniven.

– Neger og hore. Det var vel egentlig det vi hele tiden ble fortalt at vi var. ordene er så tabu, og vi har fått tilbakemeldinger som: «Tenk at dere bruker neger som skjellsord.» Nei, vi gjør ikke det, men folk gjør det. Og det vil vi vise frem, sier Vita og fortsetter:

– Det er jo veldig sterke ord å vise frem, og det er akkurat det – da vet dere hvordan vi hadde det, for vi ble fortalt at vi var det hele tiden.

Til tross for at kameraene har fulgt tvillingene i snart tre år, er det ikke en ting de angrer på at de har delt.

– Jeg er veldig glad for at vi har delt det vi har delt. Det er vår historie, det er vi som har valgt å dele det, sier Wanda.