Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vil du bli neste års bonde?

Her kan du søke!

Søknadsfrist er 14. desember.

Nå er det bestemt at TV 2 fortsetter suksessen med Jakten på kjærligheten og kanalen søker derfor etter flere bønder som kunne tenke seg å være med i neste sesong.

Send gjerne en mail med søknaden din!

Sesong 16

Dette blir den 16.sesongen av dating-konseptet.

Er du bonde, singel og søker den store kjærligheten? Nå er det din sjanse til å møte den store kjærligheten.

Dette er en helt unik sjanse for deg til å finne den som faktisk passer perfekt for deg, men som du aldri ville truffet ellers.

Du kan også sende en søknad på Facebook-siden til Jakten på kjærligheten. Husk å laste opp et bilde av deg selv.

PROGRAMLEDER: Gunhild Dahlberg har ledet sin første sesong av Jakten på kjærligheten og gleder seg til en ny. Foto: Espen Solli/TV 2
PROGRAMLEDER: Gunhild Dahlberg har ledet sin første sesong av Jakten på kjærligheten og gleder seg til en ny. Foto: Espen Solli/TV 2

Programleder Gunhild Dahlberg har ledet sin første sesong som programleder i Jakten på kjærligheten. Hun ser frem til ny sesong neste år, og gleder seg til å gå gjennom søknadsbunken og finne flere kjærlighetssøkende bønder.

– I Jakten får man møtt hverandre over lengre tid, møtt masse fine folk og bli kjent først. Er du usikker på om frierne vil leve gårdslivet så får du jo testet ut dette også, sier Gunhild til TV 2.

Søk nå!

Hun anbefaler alle som er i tvil til å søke. Kjenner du en bonde som trenger et spark i riktig retning så er det bare å ta kontakt.

– Det har blitt fire bryllup og barn i jakten, forlovelser og samboerskap. Det er mange som har funnet kjærligheten, avslutter Gunhild.