Morten Hegseth (32) er ute av «Skal vi danse»

Morten Hegseth (32) må forlate parketten i årets «Skal vi danse».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens «Skal vi danse» hyllet kjendisene viktige personer i livene deres, og det ble en rørende og poengtung aften.

Dessverre ble det siste stopp på dansereisen for Morten Hegseth.

– Det var veldig trist, sa Hegseth – tydelig trist – da avgjørelsen var klar.

Han møtte Jan Gunnar Solli til danseduell. Thea Næss, som til tross for en tier fra dommer Trine Dehli Cleve, fikk tredje færrest stemmer.

Jan Gunnar Solli, som var i danseduell for en uke siden også, hyllet begge sine foreldre med sin dans, mens Morten Hegseth hyllet sin mor i lørdagens «Skal vi danse».

– Det har vært en utrolig fin opplevelse. Og tusen takk til maskina Mai Mentzoni, skrøt Hegseth av sin kjære dansepartner.

I intervjuet med «God kveld Norge» rett etter sending, var den en svært følelsesladet Hegseth som hadde innsett at det nå er slutt på dansingen.

Kveldens mest tårevåte øyeblikk var det Sophie Elise Isachsen (23) som sto for. Hun danset for bestevennen Henrik som gikk bort i fjor.

– Det du forteller er så utrolig viktig. Vi må ikke glemme å se de rundt oss, og vi må ikke glemme de som har forlatt oss, sa dommer Merete Lingjærde etter den tårevåte opptredenen.

– Jeg har gruet meg veldig fordi jeg visste ikke om jeg kom til å klare det. Men jeg håper han er stolt, smilte Sophie Elise tappert etter dansen som hun fikk hele 36 poeng for.

Det er nå fem deltakere igjen i årets «Skal vi danse».

.

.

.

.