Tonje og Lene lurer alle på Farmen – derfor skjuler de fortsatt forholdet

Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) merker at det blir vanskeligere og vanskeligere å føre de andre bak lyset på Farmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før de dro inn på Farmen-gården fortalte kjæresteparet Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) at de skulle holde forholdet skjult for de andre deltakerne.

De sa at de iallfall skulle holde det skjult en stund på gården, og se hvordan det gikk. Nå har det gått fire uker på gården, og fortsatt er forholdet deres hemmelig.

– Veldig vanskelig

De to er på besøk hos God morgen Norge, og der forteller de har det har vært veldig krevende å holde på hemmeligheten.

– Det er jo veldig vanskelig. Man blir glad i folk og man blir kjent med folk, og man har lyst til å dele den siden av deg, forteller de.

Men de så ganske fort at det kom til å bli et problem. Allerede i uke to begynte allianser å dannes, og de ble klar over at det pågikk et knallhardt spill inne på gården.

– Dette er en konkurranse og albuene ble ganske spisse med en gang. Skal man risikere å bli sendt ut fordi du er i et forhold? Eller skal du holde det skjult og være støttespilleren til hverandre gjennom oppholdet? sier Tonje.

Blir kontaktet av mødre

Paret valgte det siste, i frykt for at de skulle bli sendt ut i tvekamp dersom de fortalte om forholdet.

Men flere ganger har de vært nær ved å bli avslørt:

Mens Farmen ruller på TV, har kjæresteparet fått mange tilbakemeldinger fra seerne.

– Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger. Både fra mødre som kan lettere akseptere at datteren eller sønnen deres er homofil etter å ha sett oss som par på TV. Det at vi ikke skammer oss, at vi får vist relasjonen vi har, og at vi er glad i hverandre. Vi har også fått tilbakemeldinger fra andre jenter som lettere akseptere seg selv, sier Lene.