CELEBERT BESØK: Kanye West viser frem et bilde av et Iplane til president Donald Trump i Det hvite hus.
CELEBERT BESØK: Kanye West viser frem et bilde av et Iplane til president Donald Trump i Det hvite hus. Foto: Stella Pictures

«Kan ye» få se koden din?

Superstjernen latterligjøres på nett

Rapstjernen Kanye West (41) avslørte for en hel verden passordet på mobilen under et besøk hos Donald Trump i Det hvite hus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rapartisten Kanye West (41) ble torsdag invitert på lunch i Det hvite hus hvor han og presidenten diskuterte USAs fremtid.

Han stilte opp med den karakteristiske Trump-capsen med påskriften «Make America Great Again».

Begeistret presidenten

Formålet var å snakke om jobber i industrien og USAs fengselsreformer samt hvordan gjengkriminalitet og vold kan unngås i Kanye Wests hjemby, Chicago.

Sittende ved Trumps skrivebord tok han imidlertid opp alt fra sosialpolitikk, mental helse, miljøvern og ikke minst hvor godt han synes om den nåværende presidenten.

Tidligere i år avslørte Kanye West at han var en stor fan av president Donald Trump, til presidentens store begeistring.

Avslørte passordet

Under et engasjerende møte etter lunchen i det ovale kontor torsdag avslørte rapstjernen en annen hemmelighet, sin private kode på sin egen Iphone.

Den er 000000, hvis du lurer.

Med et massivt mediasirkus tilstede ville artisten vise Trump, Apple sine planer om å bygge et eget hygrogendrevet fly. Han vippet frem telefonen og kameraene fanget opp mobiltelefonens kode.

Twitter latterligjør

Twitter har tatt fyr etter hendelsen og en hel verden latterliggjør nå Kanye West.

– Kan ikke avgjøre hva som er mest idiotiskt. Pressekonferansen med Kanye eller sannheten at passordet hans er: 0-0-0-0-0-0.

– Kanye's mobilpassord tilsvarer det samme i tid som han bruker til research på alle sine dumme idéer han kommer med, skriver en annen.