Helene Olafsen gjør Skal vi danse-comeback med kjæresten

Amalie Snøløs og Jørgen Nilsen får kjærestehjelp under lørdagens Skal vi danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under fjorårets Skal vi danse-sesong ble publikum både rørt og imponert da den tidligere snøbrettkjøreren Helene Olafsen (28) og proffdanseren Jørgen Nilsen (28) svingte seg helt til topps.

Denne høsten, ett år etter seieren i dansekonkurransen, har de bekreftet at de har blitt kjærester.

Denne sesongen danser Nilsen sammen med Farmen-profilen Amalie Snøløs (22), mens Olafsen er fersk programleder for Senkveld sammen med Stian Blipp (28).

Har savnet dansen

Likevel har Helene tatt seg tid til et avbrekk – lørdag kveld skal hun nemlig bli med på dansegulvet sammen med Jørgen og Amalie.

– Da Amalie spurte meg, kunne jeg ikke si nei. Jeg ble veldig glad i å danse i fjor høst og har savnet det. Det er så fint å være tilbake og kjenne litt på magien igjen. Det er så god energi, sier Olafsen.

– Hvordan blir det å danse med Jørgen igjen?

– Det blir veldig fint. Men det blir litt annerledes enn sist, det blir en litt annen setting, sier Olafsen.

Husker du? Helene Olafsen i Skal vi danse:

Tar med Herman også

Og det er ikke bare Olafsen som skal innta dansegulvet. Amalie Snøløs sin kjæreste, Skam-stjerna Herman Tømmeraas (21), skal også være med.

– Herman og jeg er tidenes mest entusiastiske dansere som står i bakgrunnen. Det er Amalie som skal skinne, sier Olafsen.

Denne uka er temaet showdans, og Helene forteller at man kan vente seg en dans med litt «trøkk» i. Denne uka har hun deltatt på flere dansetreninger.

– Jeg prøver å få tid til mest mulig, selv om Senkveld er førsteprioritet. Jeg har dessverre glemt mye av det jeg lærte i fjor høst, og kroppen glemmer i hvert fall – jeg blir skikkelig støl, sier hun.

Pressekontakt for Skal vi danse, Anne Martha Leidland, sier at TV 2 er glade for å ha fjorårets vinner tilbake på dansegulvet.

– Det blir veldig hyggelig å ha Helene tilbake på parketten på lørdag, og vi ønsker Herman hjertelig velkommen til dansefamilien, sier hun.

Amalie danset samba i comebacket: – Dette var gøy!