SAMBYGDINGER: Jakten-bonden Kristoffer Heldal og frieren til Gudrun Austli, Vegar Valbø kommer begge fra Drangedal og gikk i samme klasse på ungdomskolen.
SAMBYGDINGER: Jakten-bonden Kristoffer Heldal og frieren til Gudrun Austli, Vegar Valbø kommer begge fra Drangedal og gikk i samme klasse på ungdomskolen. Foto: TV 2 & Privat

jakten-deltagernes ukjente fortid:

– Det var en stor overraskelse at han var med i programmet

To av deltagerne i årets sesong av Jakten på kjærligheten kjenner hverandre fra før.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I årets sesong av Jakten på kjærligheten har det skjedd en morsom reunion mellom en Jakten-bonde og en frier.

Gamle klassekamerater

Kristoffer Heldal (30) som er kjærlighetssøkende bonde og Vegar Valbø (31) som er frieren til Jakten-bonden Gudrun Austli kjenner hverandre fra tidligere.

De to gikk i på Drangedal Ungdomskule i parallelklasse og for begge har det vært en stor overraskelse og møte hverandre under TV-opptak.

– For meg kom det som en veldig stor overraskelse at Vegar var med. Husker under det første møtet med frierne at jeg nesten hadde mer fokus på ham enn mine friere. Så overrasket var jeg, sier Kristoffer Heldal til TV 2.

FRIERI: Jakten-frier Vegar Valbø sammen med Gudrun Austli under speeddaten på Engø gård. Foto: Espen Solli/TV 2
FRIERI: Jakten-frier Vegar Valbø sammen med Gudrun Austli under speeddaten på Engø gård. Foto: Espen Solli/TV 2

Ble inspirert av Jakten-Kristoffer

Vegar så det første Jakten på kjærligheten-programmet fordi sambygdingen Kristoffer var med. Han hadde lest om Drangedal-bondens deltagelse i lokalavisen. Da han så Gudrun i programmet søkte han seg med som frier og lykkes med det.

JAKTEN-BONDE: Kristoffer Heldal sammen med sine friere hjemme på gården i Drangedal. Foto: Espen Solli/TV 2
JAKTEN-BONDE: Kristoffer Heldal sammen med sine friere hjemme på gården i Drangedal. Foto: Espen Solli/TV 2

– Jeg har aldri sett på Jakten på kjærligheten tidligere men visste at Kristoffer var med. Vi har ikke hatt mye kontakt, men møtt hverandre av og til. Det er veldig artig at det er flere Drangedølinger som er med i programmet, sier Vegar Valbø.

Gode skussmål

Kristoffer Heldal synes det er gøy at de to har havnet i hver sin rolle i programmet. Som bonde har han blitt godt kjent med Gudrun og har gitt sin Jakten-kollega gode skussmål om Vegar.

– Gudrun spurte meg på kvelden den første dagen om jeg kjente til Vegar. Jeg fortalte henne positive ting om ham og hadde ikke noe negativt å fortelle, sier Kristoffer.

Hver sin rolle

Vegar er en av tre bønder igjen på gården til Gudrun. At det er endel single gutter i Telemark og i Drangedal er noe han kan bekrefte, men håper nå at de begge kan finne kjærligheten i programmet.

– Det at Kristoffer og jeg er med i programmet gjør nok sitt til at det er mange i bygda som ser på programmet. Det at han er bonde og jeg er frier er så enkelt som at jeg ikke har noen gård, avslutter Vegar.

Se Jakten på kjærligheten mandag kveld kl. 20 og på TV 2 Sumo.