GÅRDSUKE: Kristoffer Heldal sammmen med frierne Ingrid Marie Smestad (fra venstre), Sandra Sturk, Tanita Helen Kristiansen og Anita Aas Kristiansen.
GÅRDSUKE: Kristoffer Heldal sammmen med frierne Ingrid Marie Smestad (fra venstre), Sandra Sturk, Tanita Helen Kristiansen og Anita Aas Kristiansen. Foto: TV 2

jakten på kjærligheten:

Jakten-Kristoffer (30) har aldri før hatt damebesøk på gården

Kristoffer Heldal (30) har aldri hatt besøk av damer på gården. Nå flytter fire friere inn hos Jakten-bonden som har lite erfaring i å date.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten fikk bonden Kristoffer Heldal (30) besøk av frierne på gården hjemme i Drangedal i Telemark.

– Slitt med selvbildet

Kristoffer har aldri før hatt damer på gården og det å finne en kjæreste har vært vanskelig for 30-åringen. Han forteller åpenhjertig at han aldri har vært i en situasjon hvor det har vært naturlig å ha med en dame hjem til gården.

– Jeg har slitt med selvbildet, selvtillit og vært en seriøs student som har måtte prioritert lesing og skolearbeid grunnet dysleksi. Dette har ført til at jeg aldri har turt eller tillatt meg selv å ta initiativ overfor jenter jeg har vært nysgjerrig på, sier Heldal til TV 2.

– Må føles riktig

Kristoffer har lenge ønsket seg kjæreste, og han er glad for å ha tatt steget ved å være med i årets sesong av Jakten på kjærligheten.

KJÆRLIGHETSSØKENDE: Kristoffer håper på å finne lykken i Jakten på kjærligheten denne sesongen. Foto: Espen Solli/TV 2
KJÆRLIGHETSSØKENDE: Kristoffer håper på å finne lykken i Jakten på kjærligheten denne sesongen. Foto: Espen Solli/TV 2

– Har det plaget deg at du ikke har hatt kjæreste?

– Klart det er litt sårt, når en ser de fleste venner, kamerater og søsken finner seg en kjæreste. Og selv ikke er i nærheten av å finne eller tørre å gå ut å leite skikkelig. Det er klart at jo eldre jeg blir, jo mer har det plaget meg. Samtidig som jeg ikke har hatt noe ønske om å gå inn i noe forhold hvis det ikke føltes riktig, ser han.

Lite erfaring med dating

Det å få fire jenter på besøk hjemme på gården i Telemark og åpne hjemmet sitt har vært en helt spesiell opplevelse for Kristoffer. Samtidig også veldig spennende og gøy for bonden.

– Klart det å invitere noen hjem på gården er spesielt, jeg åpner hjemmet mitt for fire jenter. Hele settingen med å få fire jenter hjem på gården er jo noe de færreste opplever. Med min mangel på erfaring med dating og «kjærester» tror jeg de fleste vil kunne tenke hvordan dette føltes.

Utfordre seg selv

Jakten-bonden forteller at han lenge har følt på presset med å få seg en kjæreste. Mens mange av hans kamerater har hatt kjærester, har Kristoffer selv vært singel. Nå håper han å finne den store kjærligheten i Jakten på kjærligheten.

– Jo eldre jeg blir, jo mer har det plaget meg og jeg har brukt mer energi på det. Samtidig som jeg ikke har hatt noe ønske om å gå inn i noe forhold hvis det ikke føltes riktig. Det har vært viktig for meg og både utfordre meg selv og virkelig bruke denne unike muligheten til å finne meg en kjæreste, sier Kristoffer.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandag klokken 20. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.