TV 2-Linn spydde på direkten – avslørte gravid-nyhet

Programleder i God sommer Norge, Linn Wiik, kom med en gladnyhet på direkten. Men nyheten kom på en litt annerledes måte enn hun hadde tenkt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under fredagens God sommer Norge-program var treningsblogger Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand og Vegard Harm på besøk for å fortelle om hvordan Funkygine har hjulpet Harm til å komme i bedre form.

Programledere for kveldens program var Linn Wiik og Morten Sandøy.

Mens Harm forteller om hvor vanskelig det var å gå på do dagen etter en hard treningsøkt, ser man plutselig at Wiik blir ubekvem.

Spydde

Rett etter Wiik har tatt seg en slurk med vann, spretter hun opp av stolen og spyr på direkten.

– Jeg følte jeg begynte å bli litt kvalm, og tenkte det skulle hjelpe å drikke litt vann. Men det hadde motsatt effekt, og det mesteparten av vannet kom opp igjen, forteller programlederen i etterkant av hendelsen.

Se klippet i videovinduet øverst.

Hun tenkte hun skulle prøve å komme seg ut av bildet, men i stedet endte hun med å kaste seg fremover mot en skremt Vegard Harm.

– Jeg tror de andre ble litt satt ut, og jeg ble litt satt ut selv. Jeg kan berolige Vegard Harm med at det var mest vann, forteller Wiik.

Mange gratulasjoner

Like etter hendelsen så hun seg nødt til å komme med en liten forklaring overfor de andre i studio. Dermed fortalte hun gladnyheten om at hun var gravid.

– Det var ikke på denne måten jeg planla å fortelle om graviditeten. Men jeg har ikke helt kontroll på kroppen om dagen, sier en lattermild Wiik.

Etter hendelsen har hun fått mange gratulasjoner fra venner og kjente. Heldigvis hadde hun allerede fortalt nyheten til de aller nærmeste i familien. Terminen er i vinter.

– Jeg har fått mange gratulasjoner og støttemeldinger. Nå går det heldigvis bedre, og jeg skal ta meg et glass brus, sier programlederen.