Hjem til jul? Flere fjelloverganger kan bli stengt søndag

Storm kan føre til at fjellovergangene mellom øst og vest kan bli stengt lille julaften. Skal du over fjellet før jul, kan det være klokt å reise lørdag.

KAN BLI STENGTE OVERGANGER: Vinden kan skape trøbbel på norske fjelloverganger.  (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix)
KAN BLI STENGTE OVERGANGER: Vinden kan skape trøbbel på norske fjelloverganger. (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix)
DÅRLIG I NORD: Søndag er det svært dårlig kjøreforhold i Finnmark og folk blir oppfordret til å la bilen stå (arkivbilde).  (Foto: Ellingsen, Tommy)
DÅRLIG I NORD: Søndag er det svært dårlig kjøreforhold i Finnmark og folk blir oppfordret til å la bilen stå (arkivbilde). (Foto: Ellingsen, Tommy)

Fjellovergangene står i fare for å bli stengt på en av årets største utfartsdager. Årsaken er at det er ventet uvær med sterk vind, helt opp i storm styrke. Storm og snødriv - Utifra det vi ser fra værprognosene, er det sannsynlig at fjelloverganger kan bli stengt, sier Storm-meteorolog Roar Inge Hansen til tv2.no Aller mest utsatt er området fra Hardangervidda og sørover. Lengre nord vil det også være sterk vind. Det kommer lite ny nedbør, men dersom det er

Mer innhold fra TV 2