– Det blir sprengkulde hele uka

Minusgradene fortsetter over store deler av landet, hele uka.

MINUS: Det er og blir kaldt hele uka i Sør  og Midt Norge. I dag ble det målt under 34 minusgrader på Tynset i Hedmark.  (Foto: StormGeo/Rose Marie Karlsen)
MINUS: Det er og blir kaldt hele uka i Sør og Midt Norge. I dag ble det målt under 34 minusgrader på Tynset i Hedmark. (Foto: StormGeo/Rose Marie Karlsen)
TØRT OG KALDT: Det blir pent vær, men bitende kaldt flere steder i landet denne uka. (Foto: Colourbox (Illustrasjonsfoto))
TØRT OG KALDT: Det blir pent vær, men bitende kaldt flere steder i landet denne uka. (Foto: Colourbox (Illustrasjonsfoto))
KALDT: Søndag ble det målt temperaturer ned i 34,3 blå. Slik fortsetter det også hele uka.  (Foto: Colourbox (Illustrasjonsfoto))
KALDT: Søndag ble det målt temperaturer ned i 34,3 blå. Slik fortsetter det også hele uka. (Foto: Colourbox (Illustrasjonsfoto))

- Ja det er bare å kle seg godt, forteller meteorolog Beate Tveita i StormGeo. Høytrykket som ligger over Skandinavia blir liggende, og det sørger for tørt og kaldt vær i nesten hele Norge. - Det kaldeste vi måler akkurat nå er på Tynset i Hedmark med 34,3 minusgrader, sier Tveita til tv2.no søndag kveld. - Ikke ekstremvær Meteorolog Tveita vil ikke kalle den bitende kulda mange steder for ekstrem

Mer innhold fra TV 2