Woods misset cuten i North Carolina

Tiger Woods' ønske om å slå tilbake etter en svak US Masters-turnering ble tidlig lagt i grus. Golfstjernen røk ut av helgens PGA-turnering etter to runder.

Tiger Woods (Foto: CHRIS KEANE/Reuters)
Tiger Woods (Foto: CHRIS KEANE/Reuters)

Woods gikk en 73-runde fredag og endte på par etter de to første dagene. Det var et slag for mye til å klare cuten i North Carolina.

Særlig slet amerikaneren på greenene, der han totalt trengte 33 putter på fredagens runde.

– Dette er ett av mine favorittsteder på touren, og dessverre får jeg ikke vært med de siste to dagene, sa Woods.

Les også: Magnus Carlsen på basketkamp med Jay-Z

36-åringen vant turneringen på Quail Hollow-banen for fem år siden. Også i 2010 misset han cuten. Da hadde han nettopp gjort comeback etter den mye omtalte utroskapsskandalen.

Woods slo tre bogeyer og to birdier fredag. Han var hele 12 slag bak landsmannen Nick Watney, som leder turneringen. Den tidligere verdenseneren irriterte seg over at han ikke klarte en birdie på et eneste av par 5-hullene.

– Jeg har ikke spilt par 5-hullene godt hele uken. I dag gikk jeg alle fire på par. Det kan man bare ikke gjøre, særlig når alle er innen rekkevidde med jernkøller, sa han.

Før de to siste rundene har Watney ett slags forsprang til Webb Simpson. Kvartetten Stewart Cink, Ben Crane, D.A. Points og John Senden ligger alle to slag bak lederen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2