Solid av Sjarapova

Wimbledon-mesteren fra 2004 vant i strake sett mot Klara Zakopalova.

Maria Sjarapova under Wimbledon kampen mot Klara Zakopalova. (Foto: TOBY MELVILLE/Reuters)
Maria Sjarapova under Wimbledon kampen mot Klara Zakopalova. (Foto: TOBY MELVILLE/Reuters)

Sjarapova vant den prestisjefylte gressturneringen i 2004. Den russiske tennisjenta har startet solid i jakten på triumf nummer to. Hun har fortsatt ikke tapt et eneste sett i årets Wimbledon.

Den 24 år gamle skjønnheten har vært en publikumsfavoritt siden hun bare 17 år gammel i 2004 slo daværende regjerende mester Serena Williams og ble tidenes tredje yngste Wimbledon-vinner.

Useedede Zakopalova fra Tsjekkia hadde aldri ferdighetene på gress til å kunne true den tidligere verdenseneren. Sjarapova brøt Zakopalova to ganger i løpet av de fire første gamene i åpningssettet. Nok et brudd på 5-2 sørget for overbevisende settseier.

Litt mer spenning ble det i sett to da Sjarapova en periode virket ukonsentrert. To bruddballer ble rotet vekk og noen svake grunnslag og en dobbeltfeil ga Zakopalova håp, før Sjarapova brøt til 3-3.

Full av energi sa ikke den russiske jenta seg tilbake. Noen flotte returer sørget for bruddballer før hun kunne serve hjem seier og avansement med sifrene 6-2, 6-3. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2