Skade kan sette Kjemperud/Høidalen ut av VM

VM kan være over for det norske sandvolleyparet Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen etter at Kjemperud skadet kneet i søndagens kamp.

Jørre Kjemperud  og Vegard Høidalen  (Foto: Alf Ove/SCANPIX)
Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen (Foto: Alf Ove/SCANPIX)

Det var i kampen mot Latvia at Jørre Kjemperud pådro seg en overstrekk i kneet. Mandag var ikke kneet blitt særlig bedre, og det tyder på at det norske paret må kaste inn håndkleet i turneringen før tirsdagens kamp, melder Stavanger Aftenblad.

- Jeg er veldig usikker på fortsettelsen, for det er en stor mulighet for at vi må trekke oss fra kampen mot Frankrike, innrømmer Jørre Kjemperud.

40-åringen har fått en drømmestart på VM sammen med makker Vegard Høidalen. Men etter to strake seirer kan mye tyde på at kneet til Kjemperud kan sette en stopper for VM-eventyret i Vågen.

- Jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at kneet skal bli bedre ved hjelp av behandlinger de neste dagene, men jeg må innrømme at jeg ikke kunne ha spilt kamp slik kneet er nå, sier Kjemperud.

- Det er for tidlig å si om resten av VM er i fare, men jeg er bekymret. Vi er uansett videre til cupspillet som starter torsdag, så det kan være lurt å stå over kampen tirsdag. Da kan jeg få enda mer hvile og behandling, sier Kjemperud. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2