FORTVILET: Serena Williams etter å ha røket ut av Wimbledon (Foto: NTB scanpix)
FORTVILET: Serena Williams etter å ha røket ut av Wimbledon (Foto: NTB scanpix)

Serena Williams også ute av Wimbledon

Tennisstjernene ryker en etter en mot mindre kjente motstandere.

Verdenseneren Serena Williams måtte si takk for seg i fjerde runde i årets Wimbledon-turnering i tennis. Tyske Sabine Lisicki vant sensasjonelt med 2-1 i sett.

Lisicki, ranket som nummer 23, vant det første setter med 6-2, men den amerikanske favoritten slo derimot kraftig tilbake og tok det andre settet med 6-1. Hun brukte bare 27 minutter på bedriften.

– Jeg kan nesten ikke tro det. Serena spilte en fantastisk kamp. Hun er en utrolig tøff motstander. Det er en fantastisk følelse å ha vunnet akkurat denne kampen. Jeg ga absolutt alt og kjempet for hvert eneste poeng, sa Lisicki etter triumfen.

Williams så ut til å ha god kontroll på tingene i tredje sett, men på stillingen 4-4 brøt den tyske spilleren Williams' serve og kunne serve hjem en sensasjonell 6-4-seier. Hun måtte derimot bruke to matchballer mot Williams.

Tsjekkiske Petra Kvitova var den første som ble klar for kvartfinalen etter å ha slått ut spanske Suarez med to strake sett.

Kinesiske Li Na hadde ingen problemer med å slå ut Roberta Vinci fra Italia med 6-2 og 6-0.

Les også: Stjernefall i Wimbledon

Wimbledon-turneringen har vært preget av at de fleste store stjernene har røket ut av turneringen.

Senere mandag gikk imidlertid herrekanonene Andy Murray og David Ferrer videre.

Murray ble tidvis presset av sin russiske motstander Michail Justsjnij, men holdt roen hele veien. For første gang måtte det britiske hjemmehåpet ut i tiebreak i årets Wimbledon-turnering. Han vant til slutt 6-4, 7-6 (7-5), 6-1.

Skotten lå under 2-5 i annet sett, men kjempet seg tilbake og sikret tiebreak. Murray vant tiebreaket da han på stillingen 6-5 vartet opp med en kraftig retur på en svak serve fra Justsjnij.

I tredje sett gjorde Murray kort prosess. Murray tapte for Roger Federer i fjorårets Wimbledon-finale. I år røk sveitseren tidlig ut. Også Rafael Nadal forsvant overraskende tidlig.

I kvartfinalen skal Murray opp mot spanske Fernando Verdasco.

Tidligere mandag gikk David Ferrer videre til kvartfinalen som førstemann. Spanjolen slo Ivan Dodig 3-1 i sett

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2