Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr er klare for semifinale i verdensserien i Stavanger. (Foto: Carina Johansen/Scanpix)
Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr er klare for semifinale i verdensserien i Stavanger. (Foto: Carina Johansen/Scanpix)
Martin Spinnangr (t.v.) og Tarjei Skarlund sto for en av sine største prestasjoner på sandvolleyballbanen da duoen slo de regjerende OL mesterne i Grand Slam turneringen i Beijing torsdag.  (Foto: Alf Ove/SCANPIX)
Martin Spinnangr (t.v.) og Tarjei Skarlund sto for en av sine største prestasjoner på sandvolleyballbanen da duoen slo de regjerende OL mesterne i Grand Slam turneringen i Beijing torsdag. (Foto: Alf Ove/SCANPIX)

Sandvolleygutta: – Må drite i konkurrentene

Målet er medalje, men for i det hele tatt å kvalifisere seg til London-OL skal sandvolleyball-duoen, Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr, tenke mer på seg selv og mindre på motstanderne.

Effektive rutiner må til om det skal bli OL-billett på Norges beste sandvolleypar, for reiseprogrammet er hektisk. Siden slutten av april har Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund spilt i Polen, Shanghai, Beijing og Sveits - denne uka er det ny turnering i tsjekkiske Praha. Snarvisitt på hjemmebane - Det er veldig jevnt og det er tydelig at konkurrentene har jobba ufattelig hardt denne vinteren. Vi har fire turneringer igjen å

Mer innhold fra TV 2