Nadal ikke besatt av «Rafa Slam»

Rafael Nadal kan bli første herrespiller siden Rod Laver i 1969 til å holde alle de fire Grand Slam-titlene samtidig, men spanjolen prøver å ikke la seg stresse av forventningene.

HISTORISK: Rafael Nadal ble den fjerde tennisspilleren som vinner de fire Grand Slam turneringene i løpet av karrieren. (Foto: JESSICA RINALDI/Reuters)

Verdenseneren vant French Open, Wimbledon og US Open sist sesong. Vinner han årets utgave av tennisturneringen Australian Open er han tittelholder i alle de fire Grand Slam-turneringene. Seieren 6-0, 5-0 mot brasilianske Daniel natt til tirsdag var en heller enkel vei til 2. runde. 32 år gamle Daniel måtte gi opp på grunn av kraftige knesmerter. Nadal fortalte etter kampen at han ikke lar seg forstyrre og stresse av de enorme forventningene til en «Rafa Slam», som mediene kaller Na