Jays kontrollerte seg til finalen på glatta

Jaysuma Saidy Ndure kontrollerte seg til finalen på det glatte banedekket i Barcelona torsdag. Han vant semifinaleheatet sitt med 20,50.

Jaysuma Ndure  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Jaysuma Ndure (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

- Det var et helt greit løp. Jeg klarte å være avslappet. Det er helt tydelig at de to timene med søvn jeg fikk etter innledningsheatet har hjulpet meg godt, sa Jaysuma Saidy Ndure til NTB etter at finaleplassen var sikret på 200-meteren.

Han tok seg greit videre fra forsøket onsdag formiddag med 20,60, men klaget over at han var trøtt etter en nesten søvnløs natt.

- Jeg kan ikke ha sovet mer enn tre-fire timer i natt. Da jeg la meg ble jeg liggende og stirre i taket og gruble over det som skjedde i 100-meterfinalen. Jeg tenkte på hvorfor jeg ikke fikk det til å klaffe, og jeg skjønner det absolutt ikke, sa Jaysuma Saidy Ndure til NTB etter forsøket på 200-meteren.

- Nå håper jeg virkelig at vi unngår regn i finalen fredag, for det var glatt på banen da jeg løp denne semifinalen. Jeg gled i svingen og holdt på å komme ut i banen utenfor meg, men det gikk heldigvis greit, sa Jays.

Det feide et voldsomt regnskyll over Montjuic-fjellet i det stevnet startet torsdag, men det bedret seg og var oppholdsvær da Ndure løp. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2