Zverev smadret racketen i sinne da han ble slått ut i Australia

Fjerdeseedede Alexander Zverev mistet besinnelsen og knuste racketen da han forsvant ut av Australian Open. Han tapte 1-6, 1-6, 6–7 mot canadiske Milos Raonic.

Se Zverev klikke i Sportsnyhetene øverst.

Den 21 år gamle tyskeren spås en lysende framtid. I 4. runde i Melbourne gikk det derimot ikke hans vei. Zverev slet tungt, spesielt med egen serve, og på stillingen 1–4 i det andre settet kokte det over stjerneskuddet.

Tyskeren slo racketen i bakken en rekke ganger, helt til den var fullstendig ødelagt. Opptrinnet satt også en liten støkk i en balljente som var rett i nærheten da Zverev lot racketen få svi for en dobbelfeil i serve.

– Det gjorde at jeg følte meg bedre, sa Zverev på pressekonferansen etter utbruddet.

– Jeg var veldig sint, så jeg måtte få luftet temperamentet, sa en langt mer behersket 21-åring til pressen.

Men utblåsningen hjalp lite for tyskeren. Raonic vant settet og til slutt kampen. Dermed endte storturneringen i skuffelse for Zverev, som har kvartfinale fra Roland-Garros 2018 som sin beste Grand Slam-prestasjon.

– Dette er en av mange turneringer, sa 21-åringen. Jeg har som mål å bli verdens beste, men ikke denne uken.

Raonic er seedet som nummer 16 i Australian Open. I kvartfinalen møter han vinneren av kampen mellom Lucas Pouille og Borna Coric.

Zverev er ikke den første med god seeding som forsvinner ut av turneringen. Søndag var det tredjeseedede Roger Federer som ble slått ut. Den regjerende mesteren ble slått, smått sensasjonelt, av den 20 år gamle grekeren Stefanos Tsitsipas.

(©NTB)