Zuccarello med scoring og assist for Rangers

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen noterte seg for både mål og assist da New York Rangers banket Florida Panthers 5-2 i NHL onsdag.

Dermed fikk nordmannens lag en hyggelig opptur etter det sviende tapet mot Tampa Bay Lightning (0-5) bare to dager i forveien.

– Det var fint å få en seier på en dårlig dag, sa Zuccarello til MSG.

Zuccarello satte inn 4-2-målet for gjestene i overtallsspill halvannet minutt før full tid. Det var hans tredje scoring for sesongen. I tillegg hadde han assist på Derick Brassards 1-0-scoring 13 minutter ut i kampen.

Zuccarello er oppe i 14 målpoeng (3 mål/11 assist) så langt denne sesongen. Han er den tredje beste poengplukkeren i Rangers og har nest flest assist.

26-åringen fikk drøyt 16 minutter på isen i onsdagens kamp og hadde to skudd på mål. I pluss-/minusstatistikken endte han med -1. (©NTB)