Zuccarello-assist i Rangers-tap

Mats Zuccarello hadde en ny assist for New York Rangers, men laget maktet ikke å sikre seg sluttspillplass tirsdag. Rangers tapte 2-3 borte mot Florida Panthers.

Zuccarello hadde assist da Rangers utlignet til 1-1 tidlig i tredje periode, men det hjalp lite. Florida scoret to ganger til før Rangers reduserte 33 sekunder før full tid. Rangers vant skuddstatistikken 38-16, men klarte likevel ikke å vinne. Målvaktstjernen Henrik Lundqvist hadde en redningsprosent på 87.

Den norske NHL-proffen fikk 21 minutter på isen. Han hadde to skudd på mål og fire taklinger. Etter tirsdagens assist står han med sju målpoeng (tre mål, fire assist) siden han kom tilbake til NHL.

Da lagene møttes sist uke, ble Zuccarello tomålsscorer og Rangers vant 6-1. Onsdag fikk Panthers revansj. Rangers gikk på sitt første tap på fire kamper.

Med seier hadde Rangers kvalifisert seg for sluttspillet. Zuccarellos lag er nummer åtte, som er den siste plassen som gir billett til sluttspillet, men Winnipeg Jets ligger kun poenget bak (én kamp mer spilt). Også Jets tapte tirsdag. Canadierne måtte se seg slått 3-5 borte mot Washington Capitals.

To kamper gjenstår for Rangers i grunnspillet. Zuccarello og co. møter Carolina Hurricanes torsdag og New Jersey Devils lørdag. Winnipeg Jets skal spille mot Montreal Canadiens torsdag. (©NTB)