Zucca med assistdobbel da Rangers snudde kampen

New York Rangers lå under 0-2 etter første periode, men snudde til komfortabel seier mot Minnesota Wild.

SNUDDE: Rangers lå under 0-2 etter første periode, men snudde til 4-2 mot Minnesota Wild. Mats Zuccarello (i bakgrunnen til venstre) noterte seg for to assist. FOTO: AP Photo/Seth Wenig Foto: Seth Wenig

Mats Zuccarello og New York Rangers tok imot Minnesota Wild i Madison Square Garden natt til fredag.I løpet av kampens første åtte minutter tok villmennene fra Minnesota grepet om kampen, og nettet to ganger.Zuccarello gikk ut da Rangers var i undertall, men kom innpå igjen etter Wilds power play. Da var tonen en annen.Oslo-gutten Zuccarello noterte seg for assist i Ryan McDonaghs redusering syv minutter uti andre periode.