Zlatan mot ny drømmelønn

Zlatan Ibrahimovic befester sin posisjon som den store stjernen i Paris Saint-Germain. Franske storaviser hevder at angriperen snart vil få enda flere millioner i årslønn.

Ifølge Aftonbladet er L'Equipe og Le Parisien enige om at PSG vil legge en ny kontrakt på bordet for å hindre at svensken fristes av andre klubber.

– «Ibra» vil ha penger. Zlatan behøver kjærlighet etter at han så klubben investere så mye penger i en annen spiss. Klubben vil vise ham den kjærligheten, og den kan få en økonomisk dimensjon, skal en kilde nær klubben ha sagt.

Nylig fikk han en ny lagkamerat i Edinson Cavani. Storscoreren kostet over 500 millioner kroner da han ble kjøpt fra Napoli.

Zlatans nåværende kontrakt strekker seg til 2015 og gir ham rundt 110 millioner kroner i året. Nå vurderer PSG å slenge på ytterlige ett år – og mellom 10 og 15 ekstra millioner per sesong, ifølge L'Equipe.

Da laget besøkte Sverige i helgen, viste stjernespissen tydelig hvem som var lagets midtpunkt. Under den siste middagen i Stockholm var det Zlatan som bestemte når det var på tide å dra. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2