Woods med i seierskampen i US Masters

Kollegene misliker at Tiger Woods slapp diskvalifikasjon i US Masters. Golfkongen er bare fire slag bak lederne før siste dag på Augusta-banen.

Tiger Woods henger med i kampen om seieren i US Masters. Med 70-runde lørdag er det muligheter for å se golfkongen i grønn jakke etter søndagens sisterunde.

Amerikaneren er fire slag bak lederduoen Brandt Snedeker og Angel Cabrera. De har brukt 209 slag etter tre runder. Woods er oppe i 2013. Lørdag sto Tiger Woods, som blir fulgt av alpinkjæresten Lindsey Vonn i jakten på den grønne jakken, i fare for å bli diskvalifisert.

Woods ble imidlertid bare ilagt to pliktslag i straff etter en ukorrekt dropp på fredagens runde. To under par på lørdagens runde gjør at Woods ligger på en foreløpig sjuendeplass, tre under par totalt. Han har vunnet 14 majortitler i karrieren.

Flere er kritiske til at Tiger Woods fortsatt er med årets US Masters etter at han brøt golfsportens gylne regel om å droppe ballen på rett sted.

– Det var et tydelig regelbrudd. Jeg trodde han skulle bli disket, sier svensken Henrik Stensson. Han ligger på 33.-plass før siste runde. Oppgitt var også Peter Hanson. – Jeg mener det er rart at Tiger ikke ble diskvalifisert om han faktisk la ballen på et sted som ga han en fordel. Det er på grensen til juks, sier Hanson til Aftonbladet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2