Wolves-eieren likte ikke Solbakkens krisesnakk

Wolverhampton-eier Steve Morgen ble skuffet da han hørte Ståle Solbakken snakke om krise i mediene kort tid før han fikk sparken.

Morgan mener det var helt nødvendig å ta grep etter at Wolves tapte 0-1 for lille Luton og røk ut av FA-cupen i helgen. I dagene før cupkampen konstaterte Solbakken at den engelske mesterskapsserieklubben var i krise etter tre strake serietap og en 18.-plass på tabellen.

Det falt Wolves-eieren tungt for brystet.

– Jeg hørte de ordene og ble skuffet. Det er ikke slike ord man bruker i mediene. Men det er klart at situasjonen i klubben er uakseptabel, sier Morgan til Birmingham Mail.

– En så stor klubb som Wolves kan ikke finne seg i å spille slik vi gjorde. Men ingen er døde. Vi kan fortsatt få en god annen halvdel av sesongen. Vi må endre tankegangen hos spillerne. Tanken må bli at vi skal vinne kamper, ikke tenke på hvor mange vi kommer til å tape.

Solbakken fikk sparken lørdag. Nordmannen ledet Wolverhampton i 26 seriekamper. Fasiten ble ni seirer, fire uavgjorte kamper og hele 13 tap. I tillegg ble det ingen suksess i verken ligacupen eller FA-cupen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2