Vukicevic slet seg til EM-semifinale

Christina Vukicevic slet seg til en plass i semifinalen på 100 meter hekk fredag. Hun løp inn til 13,17 sekunder og gikk videre med svakest tid av alle.

– Det var ikke meningen å gjøre det så spennende, men jeg er nok ikke bedre enn 13,17 akkurat nå. Det siste lille ekstra mangler, sa hun til NTB etter løpet. Da var hun blitt nummer fem i sitt forsøksheat, og hun fikk en spennende ventetid for å se om hun i det hele tatt kom seg videre.

Tiden er årsbeste for henne denne sesongen, men det var mager trøst, for en finaleplass virker langt unna etter det svake løpet hun presterte i forsøket.

– Jeg kan ikke si at jeg er veldig fornøyd med bare å ha tatt meg videre til semifinalen, for jeg føler jo at jeg er mye bedre enn dette, sa den profilerte hekkløperen.

Hun har hatt en miserabel start på denne sesongen, og det ser ikke ut som om problemene er løst ennå. Det betyr at hun også ligger dårlig an i forhold til å sikre en plass på det norske OL-laget. Fristen for å kvalifisere seg går ut om en drøy uke.

– Jeg var veldig nervøs på oppvarmingen i dag. Så mye nerver hadde jeg at jeg nesten tenkte på ikke å løpe, sa Vukicevic, som tok seg en tur til London for å lade opp med mentaltrener Britt Tajet-Foxell etter nedturen i Bislett Games. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2