Vukicevic klarte 13,69 – på vei mot EM-formen

Vladimir Vukicevic er på vei mot EM-formen etter at han klarte 13,69 på 110 meter hekk i et internasjonalt stevne i tyske Mannheim søndag.

Den norske rekordholderen klarte denne tiden ikke bare én, men to ganger. Han har U23-EM i Tammerfors midt i juli som det store målet sitt denne sesongen, og nå virker det som om EM-formen er i anmarsj.

Verken i Bislett Games 13. juni eller i lag-EM i Gateshead sist helg lyktes det for lillebroren til Christina Vukicevic. Han bommet totalt på Bislett, og klarte ikke bedre enn 14,05 i Gateshead heller, men i Mannheim holdt han god fart.

Vukicevic har slitt med skader på forsesongen i år og hatt en litt tung sesongstart, men løpene han presterte i Mannheim søndag var positive, så mye tyder på at han er i rute for EM.

På kvinnesiden klarte Isabelle Pedersen 13,04 på 100 meter hekk i Mannheim. Det er personlig rekord for henne med to hundredeler. Heller ikke hun lyktes i Gateshead.

Lørdag klarte Jaysuma Saidy Ndure 13,08 på 100 meteren i Mannheim, mens Ezinne Okparaebo løp sin 100 meter på 11,47 sekunder. (©NTB) (©NTB)

Mer innhold fra TV 2