Udnes Weng om kritikken: – Det har fyrt oss opp

Ingen kunne gjøre noe med Emma Ribom i sprintfinalen.

BESTE NORSKE LØPER: Tiril Udnes Weng endte på 3. plass. Etterpå tok hun et oppgjør med kritikerne. Foto: Caroline Simonsen/ TV 2.

Emma Ribom vant kvinnenes finale i klassisk sprint i Ruka fredag. Johanna Hagström ble nummer to, mens Tiril Udnes Weng ble beste norske løper på tredjeplass.- Lover godtKristine Stavås Skistad fortsatte den gode trenden fra Beitostølen. Hun tok seg videre til finalen og ble nummer fem.- Det er oppløftende. Det som er spennende er at VM-løypen passer Skistad enda bedre. Men dagen viser også at de svenske jentene kommer til å bli vanskelig å slå, sier TV 2-ekspert Petter