VANT: Etter en vanvittig lureløp på herrenes 30 kilometer skiathlon i VM slo Dario Cologna til i et forrykende tempo i den aller siste bakken før mål. Akkurat som Marit Bjørgen gjorde på kvinnenes løp parkerte Cologna jagende Sjur Røthe, Martin Johnsrud Sundby og Maxim Vylegzjanin.  (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
VANT: Etter en vanvittig lureløp på herrenes 30 kilometer skiathlon i VM slo Dario Cologna til i et forrykende tempo i den aller siste bakken før mål. Akkurat som Marit Bjørgen gjorde på kvinnenes løp parkerte Cologna jagende Sjur Røthe, Martin Johnsrud Sundby og Maxim Vylegzjanin. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
Petter Northug jr. og Dario Cologna på lørdagens skiathlon i VM. (Foto: Bendiksby, Terje, © BEN)
Petter Northug jr. og Dario Cologna på lørdagens skiathlon i VM. (Foto: Bendiksby, Terje, © BEN)

Johnsrud Sundby og Røthe reddet dagen for Norge da Cologna vant

Petter Northug jr. tok den sure fjerdeplassen da monsterrykk sikret Dario Colgona gullet.

Val di Fiemme/Bergen (TV 2 Sporten): Etter en vanvittig lureløp på herrenes 30 kilometer skiathlon i VM, slo Dario Cologna til i et forrykende tempo i den nest siste bakken før mål. - Dette var utrolig deilig for meg. Dette betyr så mye. Jeg har vunnet mye tidligere, men ikke et verdensmesterskap. Det er en stor dag, sier gullvinner Cologna til NRK. Cologna har norsk rådgiver i TV 2-ekspert Fredrik Aukland. - De andre løperne var veldig passive

Mer innhold fra TV 2