Jansrud slet med balansen

Endte på 40. plass i Flachau onsdag.

Kjetil Jansrud (Foto: Alex Trovati/Ap)

Ivica Kostelic vant slalåmrennet i Flachau onsdag. Kroaten var best i første omgang og forsvarte ledelsen i snøværet i finaleomgangen.

André Myhrer ble nummer to, sju hundredels sekund bak Kostelic. Svensken kjørte seg opp fra 5.-plass med beste omgangstid i finaleløypa. Cristian Deville fra Italia tok tredjeplassen to hundredeler bak Myhrer.

Lars Elton Myhre ble beste nordmann på delt 18.-plass, vel to og et halvt sekund bak vinneren. Leif Kristian Haugen endte på 21.-plass.

LES: Sejersted tok sine første verdenscuppoeng i slalåm

Kjetil Jansrud endte på 40.-plass i første omgang og fikk bare kjøre den ene gangen.

– Jeg prøvde så godt jeg kunne etter en bra start, men det var blitt såpass mye spor at jeg slet med balansen. Jeg mangler rett og slett slalåmtrening og trenger å stabilisere meg, sa Vinstra-løperen som nå ser fram til julefeiring.

Truls Johansen kjørte inn til 52.-plass og hadde bare fem løpere bak seg på listen. (©NTB)