Eckhoffs aldersstikk til Bjørndalen fikk alle til å le

– Det er litt kulere å gå med de yngre. Ikke vondt ment, Ole, flirte Tiril Eckhoff.

HOLMENKOLLEN/BERGEN (TV 2): Ole Einar Bjørndalen og Emil Hegle Svendsen ble vraket på VM i skiskytings åpningsdistanse mix-stafett.

Brødrene Bø får tilliten, sammen med Marte Olsbu (første etappe) og Tirill Eckhoff (andre etappe).

Eckhoff var fornøyd med laguttaket.

– Det er litt kulere å gå med disse folka, for de er litt yngre. Ikke vondt ment, Ole, flirte Eckhoff på pressekonferansen tirsdag.

Se seansen i videovinduet øverst.

Både hun, resten av laget, Ole Einar Bjørndalen selv og et samlet pressekorps brøt ut i latter av en VM-sprudlende Eckhoffs kommentar.

– Det blir veldig gøy. Jeg gleder meg til å gå med Marte og disse Bø-gutta.

Stikk også til TV 2

Johannes Thingnes Bø går tredje etappe før Tarjei Bø avslutter.

Eckhoff er fornøyd med å gå andre etappe før guttene skal avslutte, og humøret er tydeligvis på topp. Hun sendte i alle fall et stikk i de fleste retninger.

– Johannes og Tarjei er kjempegode nå, sier Eckhoff til TV 2.

– Men du er god du også nå...

– Ja, jeg syns jeg er ganske god nå. Jeg er god som får lov til å gå her. Du kunne ikke gått her, flirer Eckhoff i retning TV 2s reporter.

Går for medalje

På herrestafetten er gull et naturlig mål. På mix-stafetten er det mer snakk om medalje.

– Det er så veldig, veldig mange lag som kan klare det. I fjor var plutselig Hviterussland nummer fire, bare to sekunder bak bronsen, sier Thingnes Bø til TV 2 og ramser opp en lang rekke land som medaljekandidater.

Han tror ikke at Hegle Svendsen eller Bjørndalen setter pris på å stå over åpningsdistansen, og med det få en mykere start på mesterskapet.

– Jeg tipper, uten at jeg vet det, alle som er på landslag har lyst til å gå denne stafetten, men nå er det oss fire som sitter her som skal gå. Jeg ville i alle fall ikke stått over en stafett i et VM på hjemmebane.

VM skiskyting starter torsdag.

Se hele pressekonferansen:

Mer innhold fra TV 2