Vilanova slår tilbake mot Guardiola

Josep Guardiola opptrådte slett ikke støttende da Tito Vilanova trengte han som mest. Det uttalte den kreftrammede Barcelona-treneren tirsdag.

Guardiola er nå trener i Bayern München, men opplevde stor suksess med Barcelona fram til han forlot storklubben i fjor vår. Forrige uke kom han med kraftig kritikk mot lederne i hans tidligere klubb og hevdet de nektet ham å besøke sin arvtaker, Tito Vilanova, da sistnevnte måtte behandles for kreft i USA.

Vilanova sier han slett ikke kjenner seg igjen i påstandene fra Guardiola. Han mener tvert imot at det var trenerlegenden som ikke ville avlegge sin kreftsyke venn en visitt.

– Jeg har hørt hva Pep (Guardiola) sa, og det stemmer ikke. Det overrasker meg. Jeg tror ikke noen i ledelsen har brukt meg for å angripe ham. Disse menneskene har alltid hjulpet meg på alle måter.

– Jeg møtte Pep på en todagers reise til New York. Så vendte jeg hjem i et par måneder for å bli operert. Derfra så vi ikke hverandre, men det var ikke min skyld. Det var hans beslutning, sa Vilanova ifølge ESPN.

– Han er min venn, og jeg hadde bruk for ham. Jeg ville handlet annerledes om jeg var Pep. Jeg måtte klare meg alene. Jeg gikk gjennom en tøff tid, og jeg hadde bruk for hjelpe, la han til. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2