Viktig seier for West Ham

Kevin Nolan scoret begge målene da West Ham slo Swansea 2-0 på eget gress i Premier League lørdag.

Ved begge scoringene var Andy Carroll sentral. Den engelske kraftspissen er endelig tilbake fra et langt skadeavbrekk, og lørdag vartet han opp med to assists.

I det 26. minutt brukte Carroll hodet da han la en perfekt ball til en umarkert Nolan. West Ham-kapteinen banket til og ordnet 1-0.

Rett før pause lyktes vertene igjen med så å si samme oppskrift. Etter en corner headet Carroll ballen tilbake i Swansea-boksen, og fra fem meter slo Nolan til igjen.

Etter en time ble Carroll utvist etter en duell med Chico Flores. Engelskmannen var borti ansiktet til Swanseas spanske stopperkjempe, og dommerne tolket det som et slag.

Selv om hjemmelaget hadde én mann mindre i en halvtime, maktet ikke Swansea å komme til de store sjansene på Boleyn Ground. (©NTB)