Velkommen avveksling for Singh

Landslagsturen til De forente arabiske emirater er velkommen avveksling for Harmeet Singh, som endelig fikk spille en ordentlig fotballkamp igjen.

– Det var morsomt å få en kamp i beina. Jeg spilte 60 minutter og prøvde å gjøre mitt beste, men jeg merket at det er lenge siden jeg har spilt kamp. Det var ikke en av mine beste kamper, sa Feyenoord-spilleren til NTB torsdag.

Oppholdet i den nederlandske storklubben ble ikke slik han forestilte seg det. Etter en første sesong hvor han spilte lite, har han vært helt ute i kulden denne sesongen og ikke fått et minutt på banen. Onsdag meldte et nederlandsk nettsted at klubben har besluttet å la ham finne seg en ny klubb.

– Jeg har ikke lyst til å gå inn på det, for nå er jeg på samling med landslaget. Mye av det som sto der er ikke riktig, men jeg kan si at det er veldig stor sjanse for at jeg bytter klubb denne måneden, sa Singh og henviste videre spørsmål til sin agent Jim Solbakken.

Han har heller ikke lyst til å snakke om hvordan han har opplevd tiden i Feyenoord, iallfall ikke før han er på plass i en annen klubb.

23-åringen gledet seg over å få sjansen på landslaget igjen og kunne feire en seier med lagkameratene. Hans tre tidligere landskaper kom på turen til Thailand for tre år siden, da han fortsatt var Vålerenga-spiller. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2