Uniteds Fàbregas-håp lever

Manchester United vurderer et tredje bud på Cesc Fàbregas. Barcelona-stjernens trener sier at spilleren selv må velge om han ønsker å flytte tilbake til England.

– Jeg foretrekker at han blir, og det tror jeg han gjør, men det er hans valg, sa Gerardo Martino etter storklubbens 8-0-seier over Santos på Camp Nou fredag kveld, ifølge BBC.

Tidligere skal Barcelona ha avvist bud på 227 og deretter 272 millioner kroner fra den engelske seriemesteren. Manager David Moyes forbereder trolig et nytt forsøk, men Martino sier han føler seg trygg på at Fàbregas ønsker å bli.

– Jeg hadde en kort prat med ham og fortalte hva jeg mener. Cesc bestemmer, men jeg føler at jeg kan stole på ham. Han er en av de beste spillerne i troppen. Jeg tror han blir, men som sagt er det opp til ham, sa «Tata».

Fàbregas var kaptein for Arsenal før han ble solgt til Barcelona i 2011. Han startet flest La Liga-kamper av alle Barca-spillerne forrige sesong, men slet med å få spilletid i lagets aller viktigste kamper.

Fredag spilte han annenomgangen i treningskampen der de spanske stjernene smadret Santos. Fàbregas markerte seg med to scoringer og én målgivende pasning. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2