Uavgjort i Jarstein debut

Rune A. Jarstein debuterte lørdag for sin nye klubb Hertha Berlin i treningskamp mot sveitsiske Aarau. Det endte 1-1 under treningsoppholdet i Tyrkia.

Jarstein kom inn da treneren byttet hele laget ved pause. Thomas Kraft hadde holdt nullen i første omgang.

Ronny ga Hertha ledelsen i det 33. minutt, men Juan Pablo Garat utlignet i det 78. minutt. Jarstein var sjanseløs på baklengsmålet.

Hertha Berlin skal være i tyrkiske Belek fram til torsdag. Laget møter Hannover søndag og Borussia Mönchengladbach onsdag.

Per Ciljan Skjelbred var ikke på banen lørdag, men trener Jos Luhukay sa etter kampen at han og de andre som ikke spilte lørdag skal i aksjon søndag.

– Resultatet i treningskampene er av mindre viktighet. Vi er på jakt etter rytme i spillet, sa treneren. (©NTB)