Tutta spilte seg opp i Williamsburg

Suzann Pettersen fikk en elendig start i LPGA-turneringen i golf i Williamsburg, men spilte seg opp for hver runde og endte til slutt på tolvteplass.

Suzann Pettersen fikk en elendig start i LPGA-turneringen i golf i Williamsburg, men spilte seg opp for hver runde og endte til slutt på tolvteplass.   Hunter Martin/Getty Images/AFP
Suzann Pettersen fikk en elendig start i LPGA-turneringen i golf i Williamsburg, men spilte seg opp for hver runde og endte til slutt på tolvteplass. Hunter Martin/Getty Images/AFP

Amerikanske Lizette Salas gikk til slutt til topps i turneringen med 271 slag totalt. Hun var 13 under banenes par og vant en overlegen seier. Australske Sarah Jane Smith, Taiwans Yani Tseng og amerikanske Lexi Thompson som delte annenplassen, var fire slag bak den suverene vinneren.

Suzann «Tutta» Pettersen endte på 279 slag. Hun avsluttet med en 69-runde søndag etter tre birdier på hullene tre, fire og sju og en bogey som kom på det 11. hullet.

– Jeg spilte rolig og avslappet, og jeg følte meg bra ute på banen. Nå er det mange følelser som går gjennom meg, og foreløpig har jeg mer enn nok med å puste, sa Lizette Salas etter seieren.

Suzann Pettersen kunne putte litt i underkant av 120.000 kroner i lomma etter turneringen. Hun innledet med en 72-runde, mens spilte seg opp med 68 slag på annenrunden, 70 på den tredje og avsluttet altså med 69 slag på den fjerde og siste runden. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2