Tutta nær Solheim-suksess

Suzann Pettersen (32) venter et skikkelig stormangrep fra amerikanerne på siste dag av Solheim Cup i golf. Europa skaffet seg en solid ledelse lørdag.

Etter to av tre dager leder Europa 10,5-5,5 over USA. Tittelforsvarer Europa har et soleklart grep om det hele, men har aldri før vunnet Solheim Cup på amerikansk grunn.

– Det kritiske søndag er at amerikanerne kommer til å fyre på alt de har. De kommer til å være revansjsugne som søren. Det blir viktig å gå ut og gjøre jobben og ikke forvente at de andre skal gjøre den for deg, sa Tutta til NTB via kommunikasjonsansvarlig Tom Gundersen i Norges Golfforbund etter lørdagens runde.

Søndag avsluttes lagkampen, og da spilles det tolv singlekamper. Pettersen møter Lizette Salas.

– Jeg bryr meg ikke om hvem jeg spiller mot. Nå har vi tatt ned så mange at vi har fått alle til å begynne å grine, sa Tutta.

Hun storspilte på åpningsdagen i Solheim Cup fredag. Lørdag spilte hun kun foursome. Sammen med spanske Beatriz Recari ble det tap mot Michelle Wie og Brittany Lang. Amerikanerne sikret seieren da de fikk to hulls ledelse med kun ett igjen å spille. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2